Spela om Chile Clasicos jackpott online | theLotter Sverige

Betta på Chiles Clasico Loto online

Hur bettar man på chilenska Clasico Lotos resultat?

Hur bettar man på chilenska Clasico Lotos resultat?

Du spelar Clasico Loto genom att betta på det officiella lottots utfall. Det här lottot har ett litet nummerintervall på 1-41 och för att spela behöver du välja 6 av dem antingen manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram numren. Du kan spela Clasico Loto som engångsspel eller som systemspel och få alla möjliga kombinationer med dina valda nummer. För att slippa missa dragningar kan du köpa till en prenumeration eller ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar.

När är Clasico Lotos dragning?

När är Clasico Lotos dragning?

Clasico Loto är känt som “Loto” i Chile, ett spännande lotto med dragningar tre gånger i veckan: tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 21.00 och på grund av tidsskillnaden motsvarar det onsdagar, fredagar och måndagar kl. 3 på natten här i Sverige. Efter dragningen hittar du Chile Clasico Lotos resultat här på webbplatsen.

Sydamerika har många intressanta lotterier och du hittar några av de populäraste latinamerikanska lotterierna på listan över globala lotterier.

Hur vinner man på Clasico Loto?

Hur vinner man på Clasico Loto?

Om du lyckas matcha dina sex nummer med Clasico Lotodragningens utfall vinner du jackpotten på minst 250 miljoner chilenska pesos. Det publicerade jackpottbeloppet är vinsten efter att skatter redan dragits av. Rekordet för Clasico Lotojackpott är 10 659 213 250 chilenska pesos (ca 122 miljoner kr). Det finns sju vinstklasser till som du kan vinna från med partiella nummermatchningar. I dragningen dras även ett så kallat “Wild Card”, som är ett bonusnummer, och med det numret kan du vinna högre icke jackpottvinster från fyra vinstgrupper.

Hur får jag ut mina Chile Clasico Lotovinster?

Hur får jag ut mina Chile Clasico Lotovinster?

När du vinner kommer du att få ett gratulationsmeddelande av oss på theLotter Sverige och därför är det viktigt att du har fyllt i dina aktuella kontaktuppgifter på ditt spelkonto så att vi kan meddela dig om din vinst. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto medan större vinster sätter vi in på ditt bankkonto.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi inte tar ut någon kommission på vinsterna, oavsett storleken på dem. Läs hur theLotter Sveriges lottobettingtjänst fungerar!