Betta på Chiles Clasico Loto online

Hur man spelar Chiles Clasico Loto

Hur man bettar på chilenska Clasico Lotos utfall

Du spelar Clasico Loto genom att välja 6 nummer från ett gissningsurval av 1-41. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dig av dina sparade turnummer eller få dina nummer slumpmässigt valda av datorn om du trycker på snabbvalsknappen. Du kan spela detta chilenska lotto som standardspel eller som systemspel som skapar alla möjliga kombinationer av dina valda nummer. Chiles Clasico Loto har åtta priskategorier.

Detta lotteri som i Chile är känt som “Loto”, är ett spännande lotteri med dragningar tre gånger i veckan - tisdagar, torsdagar och söndagar och om du inte vill missa någon Chile Clasicodragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket.

Om du är intresserad av andra latinamerikanska lotterier och vill pröva lyckan, hittar du dem på listan över globala lotterier.

Hur du vinner Chiles Clasico Loto jackpotten

Hur man vinner på Chiles Clasico Loto

Om du lyckas matcha alla sex numren som kommer upp i Clasico Loto dragningen har du vunnit jackpottpriset. Utöver de sex huvudnumren, väljs även ett extra “Wild Card” nummer. Denna bonusboll dras från samma trumma som huvudnumren dras från och den bestämmer vinnarna av några av Chile Clasico Lotos sekundära priser. Kolla om du har vunnit på Chile Clasico Loto resultatsidan!

Chiles Clasico Loto jackpotten börjar på 250 miljoner chilenska pesos (CLP) och fortsätter växa tills den vinns.

Vad händer om jag vinner på Chile Clasico Loto

Vad händer om jag vinner på Chiles Clasico Loto?

Du kommer att få ett mejl eller sms när du har vunnit och därför är det viktigt att du har fyllt i uppgifterna på ditt spelkonto. Småvinster sätts omgående in på ditt spelkonto. Större priser sätter vi in på ditt bankkonto och processen kan ta lite tid innan pengarna är inne på kontot. Vi vill påpeka att vi inte tar ut någon kommission på priserna, oavsett storleken på dem. Läs hur theLotter Sveriges lottobettingtjänst fungerar!

Nyheter från Chile Clasico Loto

Nyheter från Chile Clasico Loto

Chiles ledande lotteri delade ut en rekordjackpott 5 februari 2019. Efter en spännande tid med överrullningar nådde jackpotten 10,66 miljarder chilenska pesos (CLP), cirka 120 miljoner SEK. Fem jackpottvinnare delade på priset och var och en fick mer än 2,1 miljarder CLP.