Cash4Life: spela amerikanskt lottospel | theLotter Sverige

Betta på Cash4Life online

Vänligen observera: Efter dragningen söndagen den 30 april går det inte längre att betta på Cash4Life hos theLotter Sverige.

Hur bettar man på Cash4Lifes dragningsresultat?

Hur bettar man på Cash4Lifes dragningsresultat?

Du kan spela på Cash4Life varje dag genom att betta på dess utfall. Välj 5 nummer i gissningsområdet 1-60 och tilläggsnumret Cash Ball mellan 1 och 4! Numren kan du slumpa fram, använda dina försparade nummer eller välja dem manuellt. Utöver engångsspel kan du spela på Cash4Life som systemspel med fler nummer och därigenom öka på chanserna till vinst. Genom att skaffa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du med i varje dragning.

När är Cash4Lifes dragning?

När är Cash4Lifes dragning?

Cash4Life är ett dagligt lotto och det betyder att du har chans att vinna en jackpott och andra sorters vinster varje dag i veckan. Dragningen äger rum kl. 21.00 New York tid och då är klockan tre på natten i Sverige. För att du ska kunna kontrollera dina lottorader kan du anmäla dig för resultataviseringar på ditt spelkonto och då får du ett meddelande med den senaste dragningens vinnarnummer. Dragningsresultatet uppdateras även på Cash4Lifes resultatsida här på theLotter Sverige.

Hur vinner man på Cash4Life?

Hur vinner man på Cash4Life?

Du vinner jackpotten om dina valda fem huvudnummer och Cash Ball-numret matchar Cash4Lifes officiella utfall. Om endast några av dina nummer blir en matchning kan du vinna någon av de åtta övriga vinsterna. Detta lotto är mycket populärt i USA eftersom jackpotten betalas ut med 1 000 $/dag resten av livet och andravinsten består av 1 000 $ i veckan under spelarens livstid. Om du vinner jackpotten via lottobetting hos theLotter Sverige får du ut den i en klumpsumma på 7 miljoner $ och andravinsten betalas ut i en klumpsumma på 1 miljon $.