Cash4Life: spela amerikanskt lottospel | theLotter Sverige

Betta på Cash4Life online

Hur bettar man på Cash4Lifes dragningsresultat?

Hur bettar man på Cash4Lifes dragningsresultat?

Du kan spela på Cash4Life varje dag genom att betta på lotteriets utfall. Välj 5 nummer i gissningsområdet 1-60 och tilläggsnumret Cash Ball mellan 1 och 4! Numren kan du slumpa fram, använda dina försparade turnummer eller välja dem manuellt. Utöver engångsspel kan du spela på Cash4Life som systemspel med fler nummer och därigenom öka på chanserna till vinst. Genom att skaffa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du med i varje dragning.

När är Cash4Lifes dragning?

När är Cash4Lifes dragning?

Cash4Life är ett dagligt lotteri och det betyder att du har chans att vinna jackpotten och sekundärpriser varje dag i veckan. Dragningen äger rum kl. 21.00 New York tid och då är klockan tre på natten i Sverige. För att du ska kunna kontrollera dina lottorader kan du anmäla dig för resultataviseringar på ditt spelkonto och då får du ett meddelande med den senaste dragningens vinnarnummer. Dragningsresultatet uppdateras även på Cash4Lifes resultatsida här på theLotter Sverige.

Hur vinner man på Cash4Life Lotto?

Hur vinner man på Cash4Life Lotto?

Du vinner jackpotten om dina valda fem huvudnummer och Cash Ball-numret matchar Cash4Lifes officiella utfall. Om endast några av dina nummer blir en matchning kan du vinna något av de åtta sekundära priserna. Detta lotteri är mycket populärt i USA eftersom jackpotten betalas ut med 1 000 $ per dag för resten av livet och andrapriset delas består av 1 000 $ i veckan under spelarens livstid. Om du vinner jackpottpriset via lottobetting hos theLotter Sverige får du ut jackpottpriset i en klumpsumma på 7 miljoner $ och andrapriset i en klumpsumma på 1 miljon $.