Spela Cash4Life online; ovanlig jackpott - theLotter Sverige

Betta på Cash4Life online

Hur spelar man på Cash4Life?

Hur spelar man på Cash4Life?

Spela på Cash4Life varje dag genom att betta på det. Välj 5 nummer mellan 1 och 60 och tilläggsnumret Cash Ball mellan 1 och 4! Numren kan du slumpa fram, välja dem manuellt eller använda dina försparade nummer. Utöver engångsspel kan du spela på Cash4Life som systemspel och därigenom öka vinstchanserna. Genom att skaffa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för flera dragningar är du med i varje dragning.

När är Cash4Lifes dragning?

När är Cash4Lifes dragning?

Cash4Life är ett dagligt lotto och det betyder att du har chans att vinna en jackpott och andra sorters vinster varje dag i veckan. Dragningen äger rum klockan 21.00 New Yorktid och då är klockan tre på natten i Sverige. För att rätta dina lottorader bekvämt kan du anmäla dig för resultataviseringar och få senaste dragningsnumren till din inkorg. Resultatet uppdateras även på Cash4Lifes resultatsida här på theLotter Sverige.

Hur vinner man på Cash4Life online?

Hur vinner man på Cash4Life online?

Du vinner jackpotten om dina nummer matchar Cash4Lifes officiella resultat. Om endast några av dina nummer stämmer kan du vinna någon av de åtta övriga vinsterna. Detta lotto är mycket populärt i USA eftersom jackpotten betalas ut med 1 000 $/dag resten av livet och andravinsten består av 1 000 $ i veckan under spelarens livstid. Om du vinner jackpotten via lottobetting på theLotter Sverige får du ut den i en klumpsumma på 7 miljoner $ och andravinsten betalas ut i en klumpsumma på 1 miljon $.