Hur spelpaket fungerar

Spelpaket kombinerar det bästa av två världar – de skräddarsydda paketen innehåller både personligt deltagande och bolagsspel. Med det personliga deltagandet kan du spela med dina egna nummer medan i bolagsspelet spelar du i grupp med andra och köper andelar av ett spel. Deltagande i bolagsspel ökar dina vinnarodds. Bolagspriserna delas med de andra spelarna i bolaget, medan priser från det personliga deltagandet tillhör dig.

På theLotter Sverige bettar du på ett officiellt lotteris resultat, det vill säga, du får ingen fysisk kupong på ditt spel. Alla lotterier är vinstförsäkrade och priserna täcks av dessa försäkringar och av försäljningsintäkterna.

Varför köpa ett spelpaket?

Smiley face

Du deltar i en lotteridragning med mer än en spelrad, för en bråkdel av kostnaden.

Smiley face

Dina vinstchanser förbättras.

Smiley face

Du kan spela med egna turnummer i ett personligt deltagande och samtidigt dela upplevelsen med andra spelare i ett bolagsspel.

Hur det fungerar

Vinster från det personliga deltagandet tillhör dig och priser från bolagsspelet delas med alla i bolaget.

Många spelare har redan köpt personliga- och bolagsdeltaganden, eftersom de vill välja sina egna turnummer (vilket de inte kan med bolag) och samtidigt höja sina vinstchanser (vilket är svårt att göra med ett personligt deltagande).

Spelpaket är den tvåfaldiga lösningen som erbjuder det bästa alternativet med ett enda klick – du behöver inte längre göra två eller tre separata köp för allt finns i ett enda paket.

Allt du behöver göra när att välja ditt favoritspelpaket – sen gör vi resten!

Spelpaket: det ultimata spelsättet

Ett spelpakets innehåll varierar mellan de olika lotterierna och du kan välja mellan högst tre olika spelpaket per dragning. Medan innehållet i varje spelpaket ändras beroende på lotteri och dragning, innehåller varje spelpaket ett personligt deltagande och minst en bolagsandel. Det som skiljer sig åt mellan klassiska spelpaket från kategorin Deluxe- eller Premiumpaket, är att den sistnämnda erbjuder fler bolagsrader och har därför fler vinstchanser. Klassiska spelpaket erbjuder oftast andelar till mindre bolag medan Deluxe- och Premiumspelpaket oftast innehåller andelar till ett eller två större bolag med bättre odds (och fler deltagare). Du kan se innehållet i varje spelpaket genom att klicka på ”fler uppgifter”.

Terminologi för spelpaket

Personligt deltagande
Varje spelpaket innehåller ett personligt deltagande; ett vanligt 1-radsspel. Med ett personligt deltagande kan du välja dina egna nummer manuellt eller låta dem väljas slumpmässigt med snabbvalsknappen. Om du vinner ett pris med ditt deltagande är det helt och hållet ditt.

Bolagsrader
Hur många bolagsrader du kan spela på beror på vilket bolag du väljer. Om du t.ex. väljer ett spelpaket med 456 rader, som förutom det personliga deltagandet, innehåller 200 bolagsrader och en andel för ett 256 raders bolag, kommer du att spela 456 unika nummerkombinationer genom spelpaketets bolag.

Bolagsandelar
Varje bolagsspel delas in i andelar. Om ett bolag har t.ex. 50 andelar, får du 1/50 av priset om bolaget vinner (alltså 2 %).

Olika typer av bolag
Det finns fyra olika typer av bolag tillgängliga på vår sajt – från bolag med nummer som väljs slumpmässigt till bolag som garanterar att minst ett nummer per rad matchas. För ytterligare beskrivningar om de olika bolagen kan du läsa FAQ nedan.

Vad händer när du vinner

theLotter Sverige meddelar dig vid vinst och ser till att du för din del av priset insatt på ditt theLotter Sverige konto. Under sektionen ”mitt konto” kan du hitta information om alla dina priser.

Priser som kommer från det personliga deltagandet (som är en del av ditt spelpaket) är dina. Bolagsvinster delas ut i andelar (se ovan sektionen om ”bolagsandelar” under ”terminologi för spelpaket”).

Vanliga frågor om spelpaket

Fråga

Kan jag prenumerera eller köpa ett flerdragningspaket till spelpaketet?

S.

Du kan köpa ett spelpaket antingen som ett engångsköp, eller välja flerdragningspaket med 5, 10, 25 eller 52 dragningar och slipper missa dragningar. Prenumerationer på spelpaket är inte ännu tillgängliga!

Fråga

Kan jag välja numren i ett spelpaket?

S.

Du kan välja numren till ditt personliga deltagande som är en del av spelpaketet. Numren till bolagsspelet är redan färdiga och dessa nummer går inte att ändra.

Fråga

Hur fördelas priserna?

S.

Priser som du vinner med ditt personliga deltagande är dina. Bolagspriserna delas mellan bolagets medlemmar. Dina priser (vunna med personliga deltaganden och från bolagsspel) sätts in på ditt personliga konto.