Välj kategori nedan för omedelbar lottohjälp online! Om vår FAQ sektion inte har svarat på din förfrågan, vänligen kontakta oss via e-post, live chatt, eller telefon så kommer vår kundtjänst gladligen ge dig ytterligare hjälp.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting

Registrering och konto

Visa
F

Hur börjar jag betta?

S

Betta enkelt genom att följa 3-stegsprocessen.

Steg ett
Logga in genom att klicka på Logga in-knappen eller Betta-knappen vid lotterierna. Fyll i din e-post, välj ett lösenord (Tänk på att välja ett starkt lösenord för att skydda ditt konto.), klicka i Sverige från rullmenyn och till sist fyller du i ditt personnummer.

Steg två
Fyll i ytterligare personuppgifter Du ombeds att fylla i ditt namn, födelsedag, adress och telefonnummer. Vi behöver denna information då vi är skyldiga att göra en personkontroll av våra kunder.

Fyll i det belopp du önskar sätta in inom en fastställd tidsperod. (Detta kan ändras senare). Och slutligen ska du bekräfta att du är över 18 år och har läst och accepterat våra användarvillkor.

Steg tre
Lägg till en betalningsmetod till ditt konto för att finansiera dina lotterispel. Välj den betalningsmetod du föredrar. Fyll i informationen som krävs för den valda betalningsmetoden.

Efter att ha avslutat steg 3 kan du börja betta.

F

Sajten säger att mitt kreditkort redan finns i systemet. Hur fortsätter jag?

S

Det här meddelandet indikerar att ditt kreditkort har redan registrerats på ett annat konto på sajten. Av säkerhetsskäl kan samma betalningsmedel inte registreras på flera konton samtidigt. För ytterligare hjälp, kontakta kundtjänst.

F

Hur ställer jag in mina notiser och preferenser?

S

Du kan ändra e-postinställningarna på ditt konto under Preferenser. Du kan till exempel välja om du vill ta emot aktivitetsmejl och/eller specialerbjudanden genom att kryssa i rutorna bredvid dessa alternativ.

Registrera dig för GRATIS SMS vinstaviseringar så att du får reda på när du har vunnit.

Vänligen observera: om du väljer att inte ta emot aktivitetsmejl får du inte heller bekräftelsemejl, informationsmejl eller vinstaviseringar.

F

Hur ändrar jag mitt lösenord?

S

Under Personuppgifter på ditt konto kan du ändra ditt lösenord. När du sparar ändringarna, uppdateras lösenordet. Vänligen observera att ditt lösenord måste bestå av 6-10 tecken.

Klicka här om du har glömt ditt lösenord!

F

Var kan jag se en sammanfattning av alla mina transaktioner på sajten?

S

Mitt Konto får du ett fullständigt sammandrag av alla dina aktiviteter på sajten: engångsspel, prenumerationer, flerdragningspaket, insättningar, uttag och priserer. Du kan få ytterligare information genom att klicka på raden för den relevanta transaktionen och söka gamla transaktioner med sökfunktionen.

F

Hur stänger jag mitt konto?

S

Om du vill stänga ditt konto och bli borttagen från vår utskickslista, inaktiverar du kontot nere på sidan för kontostatus i Personuppgifter

F

Jag försökte stänga mitt konto men sajten säger att jag inte kan göra det. Varför fungerar det inte?

S

Om du inte kan stänga ditt konto, så kan det finnas oavslutade spel eller pengar på ditt konto. Vi kan inte stänga ditt konto förrän allt aktivt deltagande på sajten har avslutats och du har tagit ut dina priser. För att ta ut pengar, besök Uttag i Mitt Konto. Om du behöver ytterligare hjälp, kontakta kundtjänst!

F

Vilken information får theLotter Sverige om jag registrerar mig med Facebook

S

När du registrerar dig via Facebook, får theLotter Sverige tillgång till din offentliga information på Facebook. theLotter Sverige kommer inte att skriva några meddelanden på din vägg och din information kommer inte att delas med någon tredje part. Vänligen notera att ytterligare detaljer krävs under registreringsprocessen för att du ska kunna spela dina favoritlotterier.

F

Kan jag fortfarande logga in med mitt användarnamn?

S

Om du är van att logga in med ditt theLotter Sverige användarnamn, kan du fortfarande använda det. Du kan också logga in med den e-postadress du använde när du registrerade dig. Kontakta kundsupport om du behöver hjälp med att logga in!

Bolagsspel
Spelpaket
Ansvarsfullt spelande
Bluffbrev