Betta på Tysklands Lotto online

Information om hur du spelar Tysklands Lotto online

Visa
Hur spelar man Tysklands Lotto?

Hur bettar man på tyska Lottos utfall?

Spela tyskt lotto genom att välja 6 huvudnummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer mellan 0 och 9. Lyckas du matcha alla dessa nummer är du en jackpottvinnare! Du kan antingen välja dina nummer manuellt eller använda snabbvalsalternativet, vilket innebär att du får slumpmässigt utvalda nummer.

Det tyska lottot går även under namnet Lotto 6aus49 och har dragningar på onsdagar och lördagar. För mer information om 6aus49 se informationssidan!

Hur vinner man på Tysklands Lotto?

Hur vinner man på Lotto 6 aus 49?

Om du matchar dina 6 nummer och tilläggsnumret vinner du jackpotten, som är värd minst 1 miljon €. Rekordet för jackpotten är 45,4 miljoner €. Tyska Lottot har ytterligare 8 priskategorier och för att vinna en del av priserna behöver du även matcha tilläggsnumret. Du kan vinna ett pris om du matchar minst 2 huvudnummer och 1 tilläggsnummer. Du kan se det senaste tyska lottoresultatet här.

Hur spelar man tyska lottot med rabatt?

Hur spelar man tyska lottot med rabatt?

När du spelar tyskt lotto online på theLotter kan du spara upp till 20% med ett flerdragningspaket! Du kan välja på paket med 5, 10, 15, 25 eller 52 tyska lottodragningar. Om du vill ha både personliga rader och spela i grupp är ett spelpaket ett bra alternativ. Spelpaketet har en inbyggd rabatt så det är förmånligare än om du skulle gå och köpa spelen var för sig. I FAQ hittar du svaren på de flest ställda frågorna om spelpaket.

Vad händer om jag vinner på Tysklands Lotto?

Vad händer om jag vinner på Tysklands Lotto?

Fyll i alla uppgifter på ditt theLotter Sverige konto, för vi kommer att kontakta dig via mejl eller sms om du har vunnit ett pris! När lottoresultatet har offentligtgjorts kommer du att se din vinst på ditt theLotter Sverige konto, men om du har vunnit jackpotten kommer den att sättas in på ditt bankkonto.