Betta på Texas Cash Five online

How to Play Texas Cash Five

Hur man bettar på Texas Cash Fives utfall

För att spela Cash Five ska du välja 5 nummer från ett gissningsintervall på 1-35. Oddsen för att vinna jackpotten i det här Texas lotteriet ligger på 1:324 632. Det är tack vare det lilla nummerurvalet som oddsen är så förmånliga. Du kan välja dina nummer manuellt eller använda snabbvalsfunktionen och då tilldelas du en slumpmässig uppsättning med nummer. Du kan också välja att använda dina sparade turnummer. När ditt köp har processats kan du se all relevant information om ditt köp på ditt spelkonto.

Cash Five Texas lotteridragningarna äger rum måndag till lördag kl. 22:12 CST.

How to Win Texas Cash Five Online

Hur man vinner Texas Cash Five online

Om du vill se om du har vunnit ett Texas Cash Five pris, ska du jämföra dina 5 valda nummer med de 5 dragna vinnarnumren. Om alla numren matchar har du vunnit jackpotten. Cash Five har ytterligare tre priskategorier som du kan vinna priser ifrån och för att vara berättigad till ett av dem behöver du matcha 2, 3 eller 4 nummer. I varje dragning ligger jackpotten på 25 000 $. När du vinner ett lotteripris på theLotter Sverige får du ett automatiskt vinstmeddelande och ditt konto uppdateras med information om priset. Dina Cash Five priser överförs direkt till ditt personliga konto på theLotter Sverige

Vill du veta om du har vunnit? Kolla de senaste Cash Five dragningsresultaten för att se om du har vunnit ett Cash Five pris!

Jämför hur Texas Cash Five står sig mot de andra lotterierna som har lottodragningar varje dag.