Betta på Texas Cash Five online

Hur bettar jag på utfallet i Texas Cash Five?

Hur bettar jag på utfallet i Texas Cash Five?

För att spela Texas Cash Five ska du välja 5 nummer från ett gissningsintervall på 1-35. Med dina valda nummer bettar du på det officiella lotteriets utfall. Du kan välja dina nummer manuellt eller använda snabbvalsfunktionen och då tilldelas du en slumpmässig uppsättning med nummer. Du kan också välja att använda dina sparade turnummer. Öka dina vinstchanser med systemspel som du kan spela med upp till 10 nummer! Eller varför inte köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för att försäkra dig om att du är med i varje dragning?

När har Texas Cash Five dragning?

När har Texas Cash Five dragning?

Texas Cash Five har lotteridragning sex dagar i veckan, från måndag till lördag kl. 22.12 lokal Texas tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar detta tisdag till söndag kl. 5.12 i Sverige.

Efter den officiella dragningen publicerar theLotter Sverige utfallet på Texas Cash Fives resultatsida så att du kan börja rätta dina lottorader och se om du har vunnit ett pris. Du kan även få vinnarnumren till din e-post genom att anmäla dig för resultataviseringar.

Hur vinner man på Texas Cash Five Lotto?

Hur vinner man på Texas Cash Five Lotto?

Om du vill se om du har vunnit ett Texas Cash Five lottopris, ska du jämföra dina 5 valda nummer med dragningens fem vinnarnummer. Om alla numren matchar har du vunnit jackpotten på 25 000 $. Cash Five har ytterligare tre vinstkategorier som du kan vinna priser ifrån genom att matcha 2, 3 eller 4 nummer. När du vinner ett lotteripris på theLotter Sverige får du ett automatiskt vinstmeddelande och ditt konto uppdateras med information om priset. Jämför hur Texas Cash Five står sig mot andra lotterier som har lottodragningar varje dag!

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas som jag kan betta på?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas som jag kan betta på?

theLotter Sverige erbjuder många globala lotterier som du kan spela på genom att betta på deras dragningsresultat. Här hittar du bland annat lotterier från delstaten Texas som du kan betta på online från Sverige. Vad sägs om Texas Lotto som har delat ut en fantastisk jackpott på 145 miljoner $? Och om du vill spela om större sekundärpriser är Texas Lotto Extra med sin specialfunktion värt att testa. Texas Two Step är populärt för sitt lilla nummerintervall och startjackpott på 200 000 $. Oavsett vilket lotteri du spelar på så tar theLotter Sverige inte ut någon kommission på priset.