Betta på Slovakiens Euromilióny online

Hur bettar man på Euromiliónys utfall?

Hur bettar man på Euromiliónys utfall?

Spela på Euromilióny online och du har chans att vinna slovakiska lotteripriser. Välj 7 nummer mellan 1-33 och ett tilläggsnummer mellan 1-6 så är du med i spelet.

Du kan använda dig av dina turnummer eller välja numren slumpmässigt med hjälp av Snabbvalet. Spela standardspel som gäller för en dragning eller om du vill vara med i varje dragning är ett flerdragningspaket och en prenumeration bra alternativ. Det finns många sätt att spela detta fantastiska lotteri.

Förväxla inte det här slovakiska lotteriet med EuroMillions, det europeiska transnationella lotteriet. Euromilióny är ett av Slovakiens mest populära lotterier och nu kan du spela det online,oavsett var du är.

Slovakiska Euromiliónys lotteridragningar äger rum på tisdagar och lördagar kl 18:00 lokal tid.

Hur vinner man på Slovakiens Euromiliónys lotteri?

Hur vinner man på Slovakiens Euromiliónys lotteri?

Om du matchar de sju (7) numren och tilläggsnumret från Euromiliónys dragning vinner du jackpotten. Om du har partiella nummermatchningar kan du vinna ett pris från något av de nio sekundärpriserna. Lotteriet har en startjackpott på 1 miljon € och det finns inget tak på hur stort förstapriset kan bli eftersom jackpotten fortsätter att rulla över tills det finns en vinnare. Euromilióny satte ett nytt rekord när lotteriet delade ut 8 966 906 € i januari 2020.

Kontrollera senaste Euromiliónys dragningsresultat för att se om du har de vinnande numren!