Kazakstan Loto 6/49 | lotto från Asien | theLotter Sverige

Betta på Kazakstan Loto 6/49 online

Hur bettar man på utfallet i Kazakstans Loto 6/49?

Hur bettar man på utfallet i Kazakstans Loto 6/49?

Att spela på Kazakstans Loto 6/49 är enkelt. Du bettar på lotteriets dragningsresultat genom att välja sex nummer från gissningsområdet 1-49. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dina försparade turnummer som finns på ditt spelkonto eller genom att använda Snabbvalsfunktionen och få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer. Du kan betta med ett standardspel i en dragning eller köpa ett flerdragningspaket eller en prenumeration och slippa förnya dina spel inför varje dragning.

När är det dragning i Kazakstans Loto 6/49?

När är det dragning i Kazakstans Loto 6/49?

Kazakstan Loto 6/49 har dragning tre gånger i veckan, varje måndag, onsdag och fredag kl 20.55 Nur-Sultan lokal tid. Då är klockan 16.55 i Sverige. Efter att de sex numren har dragits fram drar man ett bonusnummer som du behöver för att vinna i en av vinstkategorierna. För att kunna börja kontrollera om du har fått matchningar publicerar theLotter Sverige Kazakstans Loto 6/49 resultatet efter varje dragning. På sidan finns även vinstoddsen för varje vinstgrupp. Du kan beställa att få utfallet kostnadsfritt till ditt mail eller mobil via aviseringar på ditt spelkonto.

Hur vinner jag på Kazakstans Loto 6/49?

Hur vinner jag på Kazakstans Loto 6/49?

Det som krävs för att vinna jackpotten är sex nummer. De sex nummer som du väljer för ett lottospel måste matcha dragningens nummer för att förstapriset ska bli ditt. Loto 6/49 jackpotten börjar vid 20 miljoner KZT (cirka 385 000 kr) och fortsätter att växa för varje dragning tills någon vinner den. Om du inte matchar topp-priset finns det ytterligare fem prisgrupper som du kan vinna från genom att matcha 5 + 1 (bonusnumret), 5, 4, 3 eller 2 av vinnarnumren. På theLotter Sverige finns även kazakstanska 5/36 med mindre nummerurvall och vinstodds som uppskattas av många.

Vad händer efter att jag har vunnit ett pris?

Vad händer efter att jag har vunnit ett pris?

Om du vinner ett Loto 6/49-pris på theLotter Sverige får du ett automatiskt gratulationsmeddelande med detaljer om din vinst. Eventuella priser som du vinner kommer att överföras till ditt konto efter att att dina lottospel har kontrollerats mot dragningens utfall. När pengarna finns på ditt spelkonto kan du spela med dem eller ta ut dem - provisionsfritt. På alla kazakstanska lotteripriser över en viss summa görs ett avdrag så att bettaren hamnar i liknande ekonomisk situation som spelaren skulle ha gjort om denne hade deltagit i det officiella lotteriet.