Kazakhstan 5/36: spela om lottovinster | theLotter Sverige

Betta på Kazakstans 5/36 online

Hur bettar man på Kazakstans 5/36 Lottos dragningsresultat?

Hur bettar man på Kazakstans 5/36 Lottos dragningsresultat?

Du kan spela på Kazakstans 5/36 Lotto genom att välja 5 nummer mellan 1 och 36 och betta på det officiella resultatet. Lottot har en av de bästa jackpottvinnande oddsen på vår webbplats. Undrar du hur du kan välja dina nummer? Du kan välja dem manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram en uppsättning nummer. Förutom engångsspel erbjuder theLotter Sverige flerdragingspaket med upp till 52 konsekutiva dragningar och prenumeration som säkerställer att du aldrig missar en dragning.

När har Kazakstans Lotto 5/36 dragning?

När har Kazakstans Lotto 5/36 dragning?

Kazakstans Lotto 5/36 är ett dagligt lotto, vilket betyder att den har en dragning varje dag i veckan. Dragningen börjar kl. 20.55 Astana-tid. Tiden motsvarar 18.55 i Sverige.

Strax efter att dragningen är genomförd kan du se resultatet för Kazakstan 5/36 och se om du har vunnit. Du kan även få vinnarnumren direkt till ditt mail. Det är bara att anmäla sig för resultataviseringar på ditt spelkonto och sedan får du utfallet när dragningens nummer är offentliga.

Hur kan man vinna på Kazakstans 5/36?

Hur kan man vinna på Kazakstans 5/36?

Om dina fem valda nummer matchar numren som dyker upp i Kazakstans 5/36-dragningen är du en jackpottvinnare. Jackpotten börjar på 3 miljoner KZT (ca 58 000 kr). Jackpottsumman växer för varje överrullning och rekord är på 84 472 400 KZT från 4 mars 2023. Rekordet innan dess var på 47 144 500 miljoner KZT (cirka 1 miljon kr) som vanns 19 april 2022. Du har också en chans att vinna något av de tre mindre vinsterna om du matchar 4, 3, eller 2 nummer. theLotter Sverige erbjuder ett lotto till från samma land som 5/36. Kazakstanska Loto 6/49 har större nummerurval än Lotto 5/36, men så är också vinsterna större.

Vad händer efter att jag har vunnit?

Vad händer efter att jag har vunnit?

När du har vunnit skickar theLotter Sverige ett vinstmeddelande till dig. Du kan även se information om vinsten på ditt spelkonto. När dina lottorader har kontrollerats med den officiella lottoarrangörens resultat överförs den eventuella vinsten till ditt theLotter Sverige-konto. Alla vinster, inklusive jackpotten, betalas ut provisionsfritt. men theLotter Sverige gör ett avdrag på 20 % på lottovinster över 17 502 KZT så att spelaren som bettar i Sverige hamnar i liknande ekonomisk ställning som den kazakstanska vinnaren gör efter betalda skatter.