Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Du kan spela på EuroMillions från Sverige genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat. Det är bara att välja 5 huvudnummer mellan 1 och 50 och från intervallet 1 till 12 ska du välja 2 Lucky Stars som är tilläggsnummer. För att få en variation i dina lottospel kan du välja mellan standardspel för en dragning, bolagsspel som spelas i grupp och systemspel som du kan spela med fler nummer. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Mer information om lottobetting hittar du i vår FAQ-sektion.

När har EuroMillions dragning?

När har EuroMillions dragning?

EuroMillions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 21.00 CET, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella EuroMillions dragningen, som äger rum i den franska huvudstaden Paris, är genomförd publiceras de vinnande EuroMillions numren här på theLotter Sveriges webbplats.

När du jämför dina nummer med dragningens utfall tänk på att Lucky Star-numren är tilläggsnummer och ska inte jämföras med huvudnumren.

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

För att vinna priser från EuroMillions lotteriets 13 priskategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens utfall. Jackpotten är det högsta priset och för att vinna den måste du matcha samtliga nummer, inklusive tilläggsnumren. Med partiella nummermatchningar kan du vinna sekundära priser och med hjälp av Lucky Stars har du chans att vinna priser från de högre vinstgrupperna.

EuroMillions har ett jackpott-tak, som du kan läsa om i en av våra artiklar.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl eller ett sms. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med ett vinstbesked!

Om du vinner en mindre summa sätter theLotter Sverige in det på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut beloppet eller spela med det. Större priser sätts in på ditt bankkonto. Läs de vanligaste frågorna om utbetalning av priser!

Vad är en Superdragning?

Några gånger om året arrangerar EuroMillions en Superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 130 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 230 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra efterföljande dragningar. Om ingen vinner jackpotten på de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare delas priset ut till vinnarna i priskategorin under. Mer information finns i EuroMillions Superdragningsguide.

EuroMillions vinnare

EuroMillions vinnare

På relativt kort tid har EuroMillions delat ut flera massiva jackpottar. Den högsta utdelade jackpotten på 220 miljoner € gick till Frankrike 15 oktober 2021 och i början av året, rättare sagt 26 februari, lyckades en spelare från Schweiz kamma hem jackpotten på 210 miljoner €. Det tredje största priset som var på 200 miljoner € delades ut 11 december 2020 och gick till en fransman.

I EuroMillions-guiden hittar du mer information om det här europeiska lotteriet.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter om jackpottar

I kommande dragning har EuroMillions en jackpott på (efter avdrag ).

Spännande nyheter: Du kan nu se fram emot ännu en EuroMillions Superdragning den 17 juni 2022! Denna spännande dragning kommer att ge spelare en chans att vinna en förstärkt jackpott på 130 miljoner € som kan växa och nå lotteriets jackpotttak på 230 miljoner €.

EuroMillions näst största jackpott på 184 miljoner pund (2,2 miljarder kr) vanns av en spelare Storbritannien 10 maj 2022. Även om vinsten inte slog några EuroMillions-rekord, är den lyckliga vinnaren nu högst upp på UK National Lottery Rich List och en av endast 14 brittiska spelare som har vunnit en jackpott på över 100 miljoner £. Till skillnad från de flesta EuroMillions jackpottar som överstiger 200 miljoner €, var detta topp-pris en vinst från den vanilga dragningen, inte från en Superdragningsserie.

Årets första EuroMillions Superdragningsjackpott gick till en kupong köpt i Storbritannien. Spelaren kammade hem hela 109 915 000 £ (130 miljoner €) i dragningen den 4 februari 2022. De vinnande numren var 3, 25, 38, 43, 49 och Lucky Starnumren var 3 och 7.