Spela EuroJackpot Lotto online

Information om hur du spelar EuroJackpot online

Hur spelar man EuroJackpot?

Hur spelar man EuroJackpot?

Nu behöver du inte resa någonstans för att spela på EuroJackpot. Du kan bara logga in på theLotter Sverige och efter några klick kan du fylla i några spelrader för att delta i spännande EuroJackpot lotto. För att spela ska du välja 5 nummer mellan 1-50 och sedan ytterligare 2 tilläggsnummer mellan 1-10. På theLotter Sverige kan du själv välja de nummer du vill spela med eller trycka på snabbvalsknappen och då väljer datorn ut dina nummer. Du kan även spara dina turnummer på ditt theLotter Sverige konto för att spela med dem så ofta du vill.

Om du vill öka dina chanser till vinst kan du välja att spela systemspel. Detta gör att du kan spela med fler nummer och att alla möjliga kombinationer av dessa nummer används i ditt spel. Förutom sysytemspel kan du spela EuroJackpot som bolagsspel. Det innebär att du delar ditt spel med andra spelare och har då högre chans att vinna. Om du har svårt att bestämma dig kanske ett spelpaket kan vara något för dig, du deltar då individuellt och samtidigt har du en del i bolagsspelet.

Dragning i detta spännande lotteri sker varje fredag. Läs mer om detta spännande EuroJackpotlotteri på informationssidan.

Hur vinner man på EuroJackpot?

Hur man vinner EuroJackpots jackpott

Lotteriet erbjuder 12 fantastiska priskategorier, inklusive en jackpott som kan vara lägst 10 miljoner € och som högst 90 miljoner €! Matcha alla fem huvudnumren och båda tilläggsnumren och du blir en EuroJackpot vinnare! Spela online EuroJackpot systemspel och du kan vinna flera gånger i mer än en priskatgori med samma kupong. EuroJackpots högsta pris på 90 miljoner € har delats ut flera gånger sedan lotteriets grundade 2012. I dragningen den 23 augusti 2019 vanns en rekordsumma på 92 miljoner € av ett finskt bolagsspel betstående av 50 bolagsspelare från Finland. De vann utöver jackpotpriset på 90 miljoner € även flera sekundärpriser värda 2 miljoner €.

Vad händer om jag vinner på EuroJackpot?

Du behöver inte oroa dig om du missar dragningen. Om du har vunnit ett pris kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl eller ett sms. Bara se till att du har fyllt i alla uppgifter på ditt theLotter Sverige konto så att vi kan nå dig med glädjebeskedet. Småvinster sätts in på ditt theLotter Sverige konto direkt efter att dragningen har offentliggjorts. En storvinst sätts in på ditt bankkonto och det tar lite tid att processa det innan du har pengarna där. Hela vinsten kommer att vara din och theLotter Sverige tar ingen kommission på den. Med hänvisning till användarvillkoren har theLotter Sverige ingen rätt till priserna. Allt du vinner är ditt.

EuroJackpot vs EuroMillions: Vad är skillnaden?

EuroJackpot och EuroMillions är Europas två största lotterier. I båda lotterierna måste man matcha 5 + 2 för att vinna jackpotten. EuroMillions vinsttak är på 190 miljoner €, medan EuroJackpots vinsttak är på 90 miljoner €. Chansen att vinna på EuroJackpot är nästan dubbelt så stora jämfört med EuroMillions. EuroMillons startades 2004 och EuroJackpot 2012. Vill du veta mer om detta fantastiska lotteri? Läs vår EuroJackpot guide!

Några EuroJackpot vinnare 2017

Fredagen den 24 november 2017 lyckades en dansk lottoälskare att ta hem jackpotten på sensationella 10 miljoner €. Hans turnummer var 11, 16, 18, 22, 46 +7, 8. Prispengar överfördes till hans bankkonto.

Den 17 novmeber 2017 tog en tysk lottospelare hem ett förstapris på 10 miljoner €. De vinnande numren då var 3, 4, 17, 41, och 47 + 2 och 5.

Fredagen den 20 oktober 2017 vann en tursam spelare från Finland den otroliga jackpotten på 41 570 496 € på sitt engångsspel. Hans turnummer var 1, 10, 25, 46, 49 +1 och 6.

Den 15 september 2017 hade EuroJackpot lotteriet, inte bara en, utan två jackpottvinnare! Två spelare från Tyskland kammade, var och en, hem en vinst på 15 363 349 € i denna fantastiska dragning. De vinnande numren för denna EuroJackpotdragning var 15, 22, 29, 33 och 47 + 3 och 7.

theLotter.se gratulerar samtliga vinnare och vi hoppas att de ska kunna förverkliga en del av sina drömmar.

Senaste nytt om EuroJackpot lotterispelare

Senaste nytt om EuroJackpot lotterispelare

I dragningen den 23 augusti 2019 vann ett finskt bolag, bestående av 50 spelare, EuroJackpots enorma jackpot på 92 miljoner €. 2 miljoner € utgjordes av sekundärpriser. Förutom att vara EuroJackpots hittills största pris, är det också Nordens största vinst. 16 EuroJackpotpriser har tidigare gått till länderna i Norden.