Spela Brasiliens Lotofácil Online

Hur man spelar Brasiliens Lotofácil online

Hur man spelar Brasiliens Lotofácil online

Spela Brasiliens Lotofácil och du har chans att vinna en brasiliansk lotterijackpott. För att spela måste du välja 15 nummer från ett gissningsurval mellan 1-25. Välj dina nummer manuellt, använd dina sparade turnummer, eller välj dem slumpmässigt med snabbvalsfunktionen.

Att spela Lotofácil ger dig en unik upplevelse! Inget annat lotteri på vår sajt tillåter dig att välja så många nummer i ett så litet gissningsurval! Det finns en stor chans att något, eller några av numren matchar med dragningens nummer. Spela det brasilianska lotteriet med ett engångsdeltagande, prenumeration, eller ett flerdragningspaket!

Brasiliens Lotofácil har dragningar på måndagar, onsdagar och fredagar kl. 20:00 brasiliansk lokaltid.

Hur man vinner Brasiliens Lotofácil

Hur man vinner Brasiliens Lotofácil

Femton (15) nummer dras i Lotofácil dragningen och om alla dina nummer matchar vinner du den brasilianska lotterijackpotten! Med ett stort nummerval och ett litet gissningsurval är oddsen för att vinna bra. Jackpotten börjar på ca 2 miljoner R$ och fortsätter att rulla över tills någon vinner jackpotten. Lotofácil rekordjackpott är på 7,5 miljoner R$ och den vanns 25 april 2018. Utöver jackpotten finns även sekundära priser för om du matchar 14, 13, 12, eller 11 nummer. Köp dina Lotofacilrader på theLotter Sverige!

Kontrollera Lotofácils dragningsresultat och se om du har vunnit brasilianska lotteripriser!

How to Win the Brazil Lotofácil lottery Jackpot

Lotofácil da Independências Superdragning

Gör dig redo för en extra stor jackpott när du deltar i Lotofácil da Independências Superdragning. Den här specialdragningen arrangeras varje år i september och spelarna har då chans att vinna en jackpott på 80-90 miljoner R$. Den här årliga superdragningen delar ut fantastiska 80% av prispengarna till jackpottvinnaren och resterande 20% av prispengarna delas ut till vinnarna i de övriga priskategorierna. I 8 september 2018 superdragningen fick jackpottvinnaren 91,7 miljoner R$. Den näst största Independência jackpotten på 89.6 miljoner R$ vanns 2015.