Spela Brasiliens Dupla Sena lotto officiellt online

Hur man spelar Brasiliens Dupla Sena lotto

Hur man spelar Brasiliens Dupla Sena lotto

Spela det spännande brasilianska Dupla Sena lotteriet online! För att spela ska du välja sex nummer från ett urval på 1-50. En extra twist i det här lotteriet är att dina spel deltar i två separata dragningar som ger dig två chanser att vinna priser. Du kan köpa vanliga engångsspel, starta en prenumeration på Dupla Sena eller skaffa dig ett flerdragningspaket som garanterar att du deltar i alla dragningarna. Du kan spela online även andra internationella lotterier.

Brasiliens Dupla Sena håller dragning tre gånger i veckan, på tisdag, torsdag och lördag kl. 20:00 lokal tid.

Hur man vinner Brasiliens Dupla Sena

Hur man vinner Brasiliens Dupla Sena

Du kan vara vinnare till en brasiliansk Dupla Sena lotterijackpott! Kolla dina rader och se om de sex nummer du valt matchar de som dök upp i dragningen. Du har två chanser att vinna, eftersom dina rader deltar i ytterligare en dragning samma dag. Jackpottpriset börjar på 150,000-R$500,000 R$ och kan klättra upp till att bli en flera miljoners jackpott. Dupla Senas största jackpott i en vanlig dragning vanns i oktober 2019. Jackpotten var på 16.3 million R$, (4.3 miljoner $). Några månader innan dess vann en spelare en Dupla Sena rekordjackpott på 25 million R$ (6.3 miljoner $) vid den årliga påskdragningen 20 april 2019. Om du har partiella matchningar med 5, 4 eller 3 nummer har du vunnit ett sekundärt pris. Vann du i den senaste dragningen? Kolla Dupla Sena resultatet!

 Dupla de Páscoa

Dupla de Páscoa 

Lagom till varje påsk arrangerar Dupla Sena en Superdragning med en extra stor jackpott på 25 miljoner R$. Dragningen kallas för Dupla de Páscoa. Den brasilianska Superdragningen är en kopia av den vanliga Dupla Sena dragningen. Men det finns dock en liten skillnad. Jackpottvinnaren får 46% av den totala prissumman istället för de 30% som fås i den vanliga dragningen.