Spela Brasiliens Dia de Sorte

Hur man spelar Brasiliens Dia de Sorte online

Hur man spelar Brasiliens Dia de Sorte online

Spela Dia de Sorte för och du har chans att vinna en brasiliansk lotterijackpott. För att spela behöver du välja 7 nummer från gissningsurvalet 1-31, samt ett tilläggsnummer mellan 1-12. Du kan spela detta spännande brasilianska lotteri genom att välja dina nummer manuellt, genom att använda sparade turnummer, eller få numren valda åt dig genom Snabbvalsfunktionen.

Det unika temat på Dia de Sorte är att detta är ett lotteri där du verkligen kan hitta din "turdag" - vilket är den bokstavliga översättningen av namnet. 7 valda nummer (dagarna i veckan) från ett gissningsurval av 1-31 (dagarna i kalendermånaden) och ett tilläggsnummer från ett gissningsurval av 1-12 (månaderna på året) behövs för att du ska kunna delta.

När du väljer "1" motsvarar det "januari" osv. I lotteriresultaten annonseras de vinnande numren och den vinnande månaden. Om dina nummer och månad dyker upp är du en vinnare!

Brasiliens Dia de Sorte dragningar äger rum på tisdagar, torsdagar och lördagar kl. 20:00 brasiliansk lokaltid. Spela det brasilianska lotteriet med ett engångsdeltagande, prenumeration eller ett flerdragningspaket.

Hur man vinner Brasiliens Dia de Sorte

Hur man vinner Brasiliens Dia de Sorte

I Dia de Sorte dragningen dras sju nummer och en månad (som motsvarar det extra numret du valt från ett gissningsurval på 1-12). Jackpotten startar oftast på 400 000 - 500 000 R$ och fortsätter rulla över tills någon har vunnit den. Utöver jackpotten finns det sekundära priser om du matchar 6, 5, eller 4 nummer. Du får även ett pris om du matchar det extra numret - en återbetalning av kostnaden för ditt spel.

Det här lotteriet har fina jackpottar. I januari 2019 vann en spelare 3,2 miljoner R$ (864 122 US$) och i juli 2018 vann en jackpottvinnare 2,8 miljoner R$

Kontrollera Dia de Sorte dragningsresultat för att se om du har vunnit ett brasilianskt lotteripris!