Betta på stora jackpottar från hela världen

Hitta ditt favoritlotto från listan över internationella lotterier. Välj dina lottonummer och kolla efter dragningen om du har matchat dina valda nummer med dragningens vinnarnummer! Du kan även få automatiska resultatmeddelanden som informerar dig om när du vinner. Priset sätts in på ditt konto utan extra avgifter. Det är lätt att betta på stora jackpottar från hela världen var du än befinner dig. Du kan ordna listan enligt lotteriets namn, lottojackpottens storlek eller dragningsdatum.

Lottobetting på internationella lotterier

Visa

Världen är full av lotterier med stora jackpottar och annorlunda format och funktioner än de svenska lotterierna. Den här sajten är en mötesplats för alla som är intresserade av internationella lotterier. Hos oss hittar du över 45 världskända lotterier från hela världen som till exempel US Powerball, Mega Millions och EuroMillions, och vi erbjuder alla lotterierna i tre olika spelformer.

Standardspel är den vanligaste spelformen. Du väljer dina nummer och antal rader. Du kan även lägga till fler nummer i ett s.k. systemspel, vilket höjer dina vinstchanser.

Bolagsspel passar dig som vill spela i grupp med andra. Deltagarna delar på kostnaden och när vinst utfaller delas priset efter var och ens ägarandel i bolaget.

Spelpaket kombinerar ett personligt standardspel och del i bolagsspel. Priser som du vinner med ditt personliga deltagande tillhör dig, medan priser som vinns med bolagsraderna delas med de övriga spelarna i bolaget.

Både bolagsspel och spelpaket är förmånliga ur ett kostnadsperspektiv och dessutom förbättrar de vinstoddsen. Du kommer att märka att det är roligt med lottobetting på internationella lotterier.