Spanien - BonoLoto: Lottoinformation

Gissningsurval 6/49
Hålls i Spanien
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna Spanien - BonoLoto

Visa
Vinstgrupp Matcha Vinstodds
1 Pris 6 1:13 983 816
2 Pris 5+1 1:2 330 636
3 Pris 5 1:54 201
4 Pris 4 1:1 032
5 Pris 3 1:57

Spanien - BonoLoto Information

Bonolotos jackpott startar på 400 000 € och kan snabbt växa till sig på grund av de sex dragningarna i veckan. Det här lotteriet har rykte om sig att skapa jackpottvinnare med jämna mellanrum.

Bonolotos historia

Bonoloto grundades av Spaniens Loteria Nacional med syftet att erbjuda ett prisvärt lotteri med flera dragningar i veckan. Bonoloto hade sin första dragning 28 februari 1988 och hade sin största jackpott två år senare när en spelare vann 7,6 miljoner € år 1991. Det tog 27 år innan rekordet slogs i december 2018 då en jackpott på 7,6 miljoner € delades ut.

Bonoloto introducerade "Reintegro", som är ett tilläggsnummer och om spelaren matchar det numret återbetalas kostnaden för den lottoraden där Reintegro finns. Om du har till exempel spelat tio lottorader och Reintegro finns i två av dem får du tillbaka spelkostnaden för de två lottoraderna. Serviceavgiften återbetalas inte.

Ungefär 70% av intäkterna fördelas till projekt inom hälsa, utbildning och kulturell utveckling i Spanien.

Bonoloto regler

För att spela Bonoloto online ska du välja 6 nummer i intervallet 1-49. Under dragningen dras även ett bonusnummer som kallas för complementario. Om spelare matchar bonusnumret och fem av de sex huvudnumren vinner de andrapriset.

Att vinna ett Bonolotopris

För att vinna jackpotten behöver spelaren matcha sina valda 6 huvudnummer med de nummer som dyker upp i dragningen. Alla priser betalas ut som en engångssumma.

Bonolotos största jackpott på 7,6 miljoner € delades ut 2018 till en ensam vinnare.

För mer information om spanska lotteriregler kolla in vår guide där det även finns fakta om jackpottvinnare och andra lotterier som erbjuds på theLotter Sverige.

theLotter Sverige erbjuder flera olika sorters dagliga lotterier på sin webbplats. Alla dessa lotterier är populära på grund av sina vinstodds och att de har dragning varje dag.

Spaniens Bono Loto

Visa
Dölj
Sedan 1988 har Bonoloto erbjudit spelare oddsen 1:57 för att vinna ett pris. Bonoloto har sex dragningar i veckan och det betyder att du har sex chanser i veckan att vinna ett spanskt lottopris. Se Bonolotos dragningsresultat på resultatsidan!