Tonåring stoppar 7 miljoner £ i sin BH.

Lotterivinnare förvarar sina lotterikuponger på de mest konstigaste ställen och ibland resulterar det även i att de försvinner. Läs om lotterivinnare som har gömt sina lottokuponger i bh:ar, tvättmaskiner och papperskorgar.Brittisk skolflicka gömmer jackpottkupong i sin behå.

En 18-årig flicka från Cumbria i Storbritannien kammade hem mer än 7 miljoner £ efter att ha blivit färdig med sina tentor. Ianthe Fullagar jobbade tidigare som en servitris och tjänade bara 4,75 £ i timmen innan hon vann i EuroMillions lotteriet i september 2008. Hon blev så uppspelt över priset, så hennes glada hund bet henne i rumpan. Nervös över att tappa bort kupongen bestämde hon sig för att förvara den nära hjärtat och gömde vinnarkupongen i sin bh.

Kiwi stoppar en lotterikupong i sin tvättmaskin

En man på Nya Zeeland hade inte ens hunnit reparera sitt hem som hade skadats i en jordbävning år 2011, när han hittade en hopskrynklad och blöt lotterikupong i sin tvättmaskin. Han skyndade sig till en mataffär och när självskanningen inte fungerade kontrollerade han numren i kassan. Det visade sig att han hade vunnit inte mindre än 250 000 NZ $. Stoppa en Powerball i din tvättmaskin för 3 gånger bättre rengöringsförmåga! Vid närmare eftertanke.... pröva inte detta hemma!Han kastade 650 000 $ i papperskorgen

Varubudet Joseph Cobbs från North Carolina hörde att hans lokala affär hade sålt en lottokupong värd nära 650 000 $. Han hade köpt en, men kunde inte komma ihåg var han hade lagt den. Han letade i varenda vrå i sitt hus men kunde inte hitta den. Han bad även sin fästmö Kendra Batts att hjälpa till att leta. Till slut hittade de kupongen i papperskorgen, ovanpå gamla stinkande matrester. Joseph delade priset med fästmön.

Joemel Panisa från Oregon har en liknande historia. En snöig dag i januari 2017 höll han på att städa sitt kontor. Han hittade ett kuvert som han hade lagt undan ett år tidigare och sedan glömt bort det. I kuvertet låg en vinnande Mega Millions kupong! Som tur var kunde Panisa hämta ut sitt pris på 1 miljon $ innan kupongens giltighetstid gick ut. Kanske borde vi alla städa våra kontor och hem lite oftare för man vet aldrig om det råkar finnas bortglömda vinstkuponger där.

Galet bra kassavalv online

Idag behöver man inte tappa bort sina lottokuponger i tvättmaskiner eller förvara dem i sina underkläder! Nuförtiden kan lotterifans logga in på theLotter Sverige, som har ett stort antal internationella lotterier och välja sitt eget favoritlotteri och betta på det officiella lotteriets utfall. Fördelen med att betta online är att man inte behöver oroa sig för borttappade kuponger. Läs mer om hur lottobetting fungerar!

När en spelare lotteribettar online, sparas all data och all relevant information kan ses på theLotter Sverige kontot. Efter dragningen informeras vinnarna automatiskt via mejl eller SMS och priserna överförs till deras spelkonto efter dragningen.

En ytterligare fördel med att spel online på theLotter Sverige är att man inte är begränsad till ett par lotterier utan man kan välja på nästan 50 olika världsledande lotterier att spela på. Det finns lotterier för alla smaker: lotterier med hisnande jackpottar, lotterier med bra odds, amerikanska lotterier, lotterier med dagliga dragningar o.s.v. Det är bara att välja och vraka!

Tänk också på hur skönt det är att slippa åka till affären och sedan stå i kö för att lämna in sina lottorader, speciellt när man har ont om tid. Därför är det bekvämt att betta på lotterier online för man själv bestämmer tid och plats.

Det finns enbart fördelar med att spela lotto online på theLotter Sverige. Ingenting kan försvinna på vägen, då theLotters "kassaskåp" är 100% säkert.