Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket

Resultat och aviseringar

Visa
F

När uppdateras lottoresultaten på sajten?

S

Lottoresultaten uppdateras strax efter att det officiella resultatet har publicerats. För att se lotteriers dragningsresultat, besök sidan för Lottoresultat!

F

Hur läser jag lottoresultaten?

S

På lottoresultatsidorna visas huvudnummer i gult, bonusnummer i blått och tilläggsnummer i rött.

F

Spelar det någon roll i vilken ordning numren dras?

S

Numrens dragningsordning är irrelevant. Resultaten visas på sajten med numren i stigande ordning.

F

Vad är jackpottnotiser?

S

Du kan hålla dig uppdaterad om jackpottarna du inte vill missa med våra GRATIS jackpottnotiser. För att registrera dig och ta emot jackpottnotiser till din e-post, gå in på Notiser på Mitt Konto och välj den relevanta jackpottsumman från rullmenyn. Du kan radera dina valda notiser genom att välja "Ingen jackpottnotis" från rullgardinsmenyn. Klicka på Spara!

F

Vad är lottoresultatnotiser?

S

Du kan få GRATIS e-postnotiser om lotteriresultat direkt till din inkorg. För att registrera dig, besök Notiser och välj lotteri från rullmenyn. Du kan radera dina valda resultatnotiser genom att klicka på papperskorgen.

F

Hur registrerar jag mig för SMS vinstnotifieringar?

S

För att prenumerera på GRATIS SMS-vinstnotifieringar, fyll i ditt mobilnummer i ’SMS nummer’ fältet i Preferenser och spara ändringarna. För att avprenumerera, avmarkera rutan under ’SMS Nummer’ och spara ändringarna.