Ofta ställda frågor

Välj kategori nedan för hjälp online! Om du inte får din fråga besvarad kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om lottobettingtjänsten theLotter Sverige
Lottobetting
Registrering och konto
Hur man spelar
Andelsspel
Betalning
Vinster
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket

Resultat och aviseringar

Visa
F

När uppdateras lottoresultaten på webbplatsen?

S

Lottoresultaten uppdateras strax efter att de officiella utfallen har publicerats. För att se lotteriers dragningsresultat, besök sidan lottoresultat.

F

Går det att se äldre lottoresultat på webbplatsen?

S

Gå in på sidan lottoresultat och klicka på det lotto vars resultat du vill se! Du överförs sedan till din valda lottoresultatsida och i rullgardinsrutan kan du klicka dig fram till den dragning du vill se resultatet för.

F

Hur läser jag lottoresultaten?

S

lottoresultatsidan är huvudnumren i gult, bonusnumren i blått och tilläggsnumret i rött. När du rättar dina spelrader kan du inte byta ut huvudnummer mot tilläggsnummer eller bonusnummer. Varje nummerkategori måste rättas för sig då de har olika funktion i spelet.

F

Har numrens dragningsordning betydelse?

S

Numrens dragningsordning är irrelevant. Lottoresultaten på webbplatsen visas med numren i stigande ordning.

F

Vad är jackpottnotiser?

S

Du kan hålla dig uppdaterad om jackpottarna med hjälp av våra kostnadsfria jackpottnotiser. För att få meddelanden om jackpottar till din e-post gå in på ditt konto och registrera dig för jackpottnotiser.

F

Vad är lottoresultatnotiser?

S

Du kan få gratis resultatmeddelanden till din inkorg genom att registrera dig för resultatnotiser på ditt spelkonto. Efter att den officiella dragningen är över kommer du att få resultatet skickat till dig så att du kan börja rätta dina spelrader.

F

Hur registrerar jag mig för vinstnotifieringar via SMS?

S

För att prenumerera på GRATIS SMS-vinstnotifieringar, fyll i ditt mobilnummer i Preferenser och spara ändringarna. För att avprenumerera är det bara att avmarkera rutan under ’SMS Nummer’ och spara ändringarna.

Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lottobedrägerier
Felsökning