Välj kategori nedan för omedelbar lottohjälp online! Om vår FAQ sektion inte har svarat på din förfrågan, vänligen kontakta oss via e-post, live chatt, eller telefon så kommer vår kundtjänst gladligen ge dig ytterligare hjälp.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Spelpaket
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar

Kampanjer

Visa
F

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter Sverige?

S

Enligt spellagen får spelare inte ges mer än en välkomstbonus och därför har theLotter Sverige inga kampanjer med specialerbjudanden. Men vi skickar informationsmejl med uppdateringar från lotterivärlden t. ex. vid lanseringen av nya lotterier. Försäkra dig om att dina inställningar under Preferenser på ditt konto tillåter informationsmejl så att du inte missar några nyheter.

Ansvarsfullt spelande
Bluffbrev