Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar

Kampanjer

Visa
F

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter Sverige?

S

Enligt spellagen får spelare inte ges mer än en välkomstbonus och därför har theLotter Sverige inga kampanjer med specialerbjudanden. Men vi skickar informationsmejl med uppdateringar från lotterivärlden t. ex. vid lanseringen av nya lotterier. Försäkra dig om att dina inställningar under Preferenser på ditt konto tillåter informationsmejl så att du inte missar några nyheter.