Hur kan jag använda mina bonuspengar?

S

Du kan använda bonuspengarna, som är giltiga i sex månader från insättningsdatumet, för deltagande på theLotter Sverige webbplats. De bonuspengar som finns kvar på ditt konto efter sex månader kommer att tas bort efter att du har fått ett e-postmeddelande. Du kan se ditt bonussaldo i din kontoöversikt på ditt konto.

Du kan inte ta ut bonuspengar från ditt konto.

F

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter Sverige?

S

Enligt spellagen får spelare inte ges mer än ett välkomstbonus och därför har theLotter Sverige inga kampanjer med specialerbjudanden. Men vi skickar informationsmejl med uppdateringar från lottovärlden t. ex. vid lansering av nya lotterier. Se till att dina inställningar på ditt spelkonto tillåter informationsmejl så att du inte missar nyheter!